Uw paard is onze missie

Niet zomaar een transportbedrijf! Landor Equine word gerund door professionele paardemensen wie zelf meerdere paarden in hun bezit hebben en jarenlange ervaring hebben met het verzorgen van Sportpaarden.

Persoonlijk

Landor Equine is een bedrijf dat een persoonlijk contact met de klant erg belangrijk vindt. U maakt Uw wensen kenbaar, en wij zullen zo goed mogelijk aan die wensen voldoen. Zo wordt U bijvoorbeeld op de hoogte gehouden waar Uw paard zich bevindt, of er vertragingen zijn, en wanneer Uw paard aan zal komen. Ook geven we een melding als we ongeveer 1 uur van het afleveradres verwijderd zijn, omdat veel mensen niet op hun stal wonen, en toch graag op tijd aanwezig zijn als hun paard arriveert.

Professioneel

De kwaliteit van onze wagens zorgt voor veiligheid onderweg, en optimaal comfort voor Uw paard. Na iedere rit worden onze wagens schoongemaakt en ontsmet. Natuurlijk worden de paarden constant in de gaten gehouden door ons camera systeem.
Voor transport van paarden binnen Europa, is het noodzakelijk een exportkeuring te laten uitvoeren door de NVWA. Hierbij controleert de keuringsarts de identiteit van het paard, en of het paard fit genoeg is om op transport te gaan. De aanvraag van deze keuringen kunnen wij voor U verzorgen, voor zowel particulieren als bedrijven.

Missie

Van keuring bij een dierenarts, een rit naar een wedstrijd, tot internationaal transport, wij kunnen het allemaal voor U verzorgen. Het is voor ons erg belangrijk om de paarden zo comfortabel mogelijk te laten reizen. Zo wordt er regelmatig gestopt door de chauffeur, krijgen de paarden hooi, appels, wortelen en water, en wordt gecontroleerd of de paarden niet te warm of koud hebben. Al onze medewerkers hebben een passie voor paarden, en zullen ervoor zorgen dat Uw paard zo fit mogelijk aankomt na een korte of lange reis.

Meer informatie?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vraag offerte aan

Liever teruggebeld worden?

    Uw naam

    Telefoonnummer